HTML

Xtrame Game Remake

Kifogtál egy jó PC-s játékot, de túl nehéz a pálya? Mindened a tuning, de szegény a CHEAT arzenál? Túlságosan lekorlátozott a játék? Akkor itt a helyed nálunk! Az XGR Team azon dolgozik, hogy a játék ne csak játék, hanem móka is legyen!

Tartalom

Letöltés

Hasznos linkek

Grand Theft Auto 3 Remake I.

2010.08.08. 21:44 :: WaltR

Anno amikor megjelent a GTA3 (2002), az embert leginkább a szabad városi kocsikázás élménye ragadta meg. Ám a küldetések folyamán sokszor érezhettük, hogy de jó lenne ha lenne lőszer, vagy de jó lenne lerázni a zsarukat, sőt még jobb lenne megnyerni egy versenyt, valami szupergyors autóval. Alapesetben semmi sem lehet egyszerűbb annál, minthogy bepötyögünk néhány sort játék közben, és máris teljes arzenállal, rendőrök nélkül vághatunk neki egy-egy küldetésnek. A CHEATEK jelentősen megkönnyítik a játékot, azonban a tapasztalt gamer ennyivel nem elégszik meg, főleg, ha néhány dolog borsot tör az orra alá, és még a CHEAT sem segít.

Ekkor robban be a játék területére a programturkász, aki idétlen átírásokkal próbálja kiakasztani az amúgy sem hibátlan programot. Kezdésnek ismerjük meg a GTA főszereplőjét, "Iron Man"-t, aki nem véletlenül kapta a nevét. A következő képsorokból kiderül, hogy itt valami nem stimmel a gravitációval, vagy tényleg ekkorák lennének az erőviszonyok?

 

 

Nos a program turkász jómagam lennék, aki elkövette ama fatális hibát, hogy a vas emberemnek tényleg vas ökle legyen. Így az emberek úgy pattannak fel a levegőbe, mintha csak labdába rúgtam volna. A következőkben nézzük meg,hogyan is mutat "élőben", ergo mellékeltem egy rövid videót a vas ember morcos napjáról.:-)

 

 Hang igaz nincs rajta, de a lényeg így is látható. A következő videón kideül, hogy nem csak én vagyok az egyetlen szuperhős ebben a városban.:-)

 

 

 

Nos, az nevet aki utoljára üt :-), azonban a történet nem állhat meg ennél a pontnál. Az XGR Team arról nevezetes, hogy ha valamit lehet fokozni, akkor azt fokozni is fogja. Nézzük meg mi történik, ha a vasember ereje elszabadul,valyon meddig képes uralkodni eme hatalmas erő birtokában?

Nos a következő videón már némi design váltás is történt főhősünket illetően. Az új bőrdzsekije már a nevével fémjelzett, a későbbiekben extrémebb öltözetet is beállítunk majd neki. Az ütések ereje lényegesen nagyobb lett, a gyalogosok szinte a csillagokig repülnek, bár a videó végén Iron man is kap egy jókora pofont az egyik rendőrtől, amitől kifekszik. Ez a tény meghazudtolja vasemberünk lényegi énjét, ezért megpróbálunk neki egy kis emberfeletti életerőt adni,mert ha már a cheat sem segít, akkor jön az xgr... :-)

 

Nos az emberünk lényegesen erőseb lett, bár még valami hiányzik...

Egy kis tuning és a vasember méltó lehet a nevére. Több mint 7000 élet, extra erős fegyverek, és úgy hullik körülötte mindenki,  mintha csak legyek lennének.

Iron Man nem halhatatlan, de nagyon szívós fajta :-D

Nagyjából kiveséztük a pusztakezes küzdelmet, és hogyan éljük túl a zsernyákokat részt,de ha bárkinek még egyéb extrém ötlete támad, akkor jelezze bátran. A továbbiakban lesz még számos érdekes módosítás, de előtte nézzük meg, hogy mi adta az alapját apró tuningolásunknak.

FISTFITE.DAT

A fenti cím elsőre ismeretlennek tűnhet, azonban ez nem más mint a GTA3/Data könyvtáron belül található állomány, amit ha alaposabban megnézzük akkor különböző támadási mozdulatok leírását találhatjuk. Nem részletezem minden elemét, mert végül is le van írva a fájlban mi mire való, csak azt emelem ki amire nekünk most szükségünk volt.

                        A           B   C    D     E       F        G               H    I

Alapérték:   [StdPunch   5    8    0    0.4    M    punchR        1    1]

Módosított: [StdPunch   5    8    0    0.4    M    punchR    999    1]

A fenti alapérték sora az eredeti értékeket tartalmazza,míg a lenti a módosított változatot. A különbség a kettő között, kb. 100m, azaz nem mindegy hogy emberünket leütjük, vagy felküldjük toronymagasra. A "H" érték a lényeges nekünk, ugyanis ez tartalmazza a sérülés értékét. Valójában a 999 az egy elég szélsőséges érték, kisebb számmal is még hasonló hatást tudunk elérni, bár a nagyobbat már nem igen tudja kezelni a program. Természetesen egyéb értékeket is lehet módosítani, kombókat, hatósugarat, animáció nevét,stb.,azonban most csak az ütés erejével foglalkoztunk. Akinek  van ideje, próbálgathatja a többi módosításokat, hátha kihoz valami extrém dolgot belőle, és megoszthatja velünk is akár.

Folytatás hamarosan...


 

Szólj hozzá!

Címkék: gta3

A bejegyzés trackback címe:

https://xgrteam.blog.hu/api/trackback/id/tr662208212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása